Adventi szépségnaptár – Ajakápolás

December 1-je van, amivel kezdetét veszi (hivatalosan is) a Karácsony-várás. Részemről annak a Karácsonynak a várása, ami nem a fogyasztásról, vagy a vásárlásról, hanem a jelentéssel bíró ajándékokról és meglepetésekről, és esetleg (ha összejön) egy kis nyugalomról szól. Egyúttal az ünnep szerintem méltó lezárása is az évnek. Mivel a Karácsony több napig tart, több emberről szól és egymással való kapcsolatokról mesél, sokkal érdemesebb az évzárás címkéjére, mint a szilveszter este – szerintem.

Hogy a Karácsonyba valóban megérkezhessünk, figyeljünk oda magunkra és adjunk magunknak valami kis pluszt az advent jegyében minden nap. Mindezt a tudatosság és a slow life zászlaja alatt… Ezt elősegítendő napi egy poszttal kedveskedek nektek, mintegy virtuális adventi naptár gyanánt. 🙂

December 1. – AJAKÁPOLÁS

A tél, hála a havazásnak és hideg szélnek, a cserepesre száradt ajkakról szól. Éppen ezért most, hogy a december elhozta az első havat, jeget, az első adventi szépségbonbon az ajakápolásról kell, hogy szóljon.

  1. Ajakradírozás: a téli rutin mindennapos része kell hogy legyen. De szükségtelen túlbonyolítanod. A túlárazott ajakradírok helyett válaszd a legegyszerűbb megoldást: a fogkefét. Fogmosás után dörzsöld át az ajkaid.

  2. Ajakbalzsam: radírozás után és este lefekvés előtt kötelező. Súlyosabb esetben napközben többszöri újrakenésre lehet szükség. Ha szereted a “belenyúlós” kiszereléseket, akkor próbáld ki az Olivia ajakbalzsamokat. Én a csokis borsmentás változatot használom, egész nap kenegetem vele a számat. Igazi Karácsonyi hangulatot teremt a különleges illatával és a hűsítő érzéssel, amit okoz.

Hozzászólások letiltva.

WordPress.com Weboldal. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: