Adventi szépségnaptár – Aromafürdő

A karácsonyi készülődéssel együttjáró stressz leküzdése azért nagyon fontos, hogy még véletlenül se uralhassa ennek a szép időszaknak a hangulatát. Az önnyugtatás egyik legjobb módja a házi SPA.

December 2. – Aromafürdő

Úgy alapból a fürdőzés pozitív hatásainak se szeri se száma, nem véletlenül dübörög a fürdőkultúra. Nagyon jó érzés a fáradt tagjaink elernyesztése a meleg vízben. Az igazi SPA utáni kellemes fáradtság pihentető alvást eredményez, ami tetézi a víz szervezetre gyakorolt, amúgy is nagyon pozitív hatását.

Az otthoni karácsonyi aromafürdőhöz tegyél a meleg fürdővizedbe:

– 2 evőkanál sót: fertőtlenít és tisztít, a bőrrel kis dózisban csodát tesz!

– 15 csepp (vagy több) illóolajat: a citrom, citromfű, grapefruit, borsmenta, szerecsendió, fahéj, szegfűszeg illata nyugtató, stresszoldó hatású, ráadásul némelyikkel a karácsonyi alaphangulatot is megteremtheted. Az illatokat ízlés szerint keverheted is, de csak megbízható, minőségi illóolajakat használj!

Az aromafürdőhöz használj natúr szappant.

Fotó: pexels.com

Plusz tipp: gyújts gyertyát vagy sólámpát és fürdőzz a félhomályban. Az extra fürdésélményért színes ledsort is tehetsz a fürdőszobádba, és így a színterápiát is segítségül hívhatod a stresszoldásban.

Hozzászólások letiltva.

WordPress.com Weboldal. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: