Adventi szépségnaptár – Beauty zöldséglista

A Karácsony a várakozásról, vágyakozásról is szól, így úgy gondoltam, megmutatok néhányat vágyam tárgyai közül. Álljon itt most az az 5+1 zöld beauty termék, ami feltenné a koronát a karácsonyomra, és amit Ti is bátran kérjetek a Jézuskától, ha szeretnétek öko termékekkel kísérletezni. Mivel nagyjából mindenem megvan, ami a szépségápolási és higiénés rutinomhoz kell, ezért a lista nem lesz hosszú, hiszen nem az a cél, hogy mindent, ami tetszik, beleírjak. Pedig sok minden tetszik, és gyakorlatilag bárminek örülnék, mert imádok próbálgatni és tesztelni. Ettől függetlenül az ésszerű kereteken belül maradni még mindig fontosabb számomra.

Fotó: pexels.com

December 11. – Beauty zöldséglista

1. Mosható arctisztító korongok: most ennek örülnék talán a legjobban, mert megoldhatná a sminklemosási dilemmáimat, amikről már írtam (kistörölköző vs. vattakorong).

2. Fafésű: mivel a műanyag fésűm olyan szinten sztatizál, hogy az már fájdalmas, reménykedem benne, hogy egy fa fésű megoldaná ezt a problémát. És mivel a kezemben már 2 db műanyag fésű tört ketté fésülködéskor, a fa alternatíva időtállóbbnak is tűnik.

3. Ben&Anna Natural Soda Dezodor: na ez nagyon tetszik, mivel a csomagolása a leírás szerint 100%-ban újrahasznosítható papír. Végre nem lenne gond a dezodor hátrahagyott csomagolásának kezelésével (merthogy a szelektívbe hiába dobod…).

4. Szárazsampon: Enélkül élni sem tudok! Egyelőre szinti verzióm utolsó köhintéseit fújkálom, de nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a zöld változatra. A csomagolás is szuper, hiszen újratölthető, és utántöltőt szintén lehet kapni a naurel webshopjában.

5. Golyós parfüm: Mindig dilemma, hogyan lehetséges zölden illatozni, tekintve, hogy a parfümök tele vannak mindenféle vegyszrrel és szintetikus illatanyagokkal. Szerencsére sok öko alternatíva van arra, hogy finom kondenzcsíkot húzhass magad után. Pl. ez a golyós változat kétféle tanúsítvánnyal is rendelkezik, és a kiszerelése is remek, hiszen lehetővé teszi, hogy napközben is frissíts magadon.

+1 Természetes fogselyem: Abba még soha életemben nem gondoltam bele, hogy a fogselyem sem bomlik le könnyen-gyorsan. Ez a zöld alternatíva ezt a problémát is megoldja. Egyetlen hátránya, hogy nagyon nem vegán.

Hozzászólások letiltva.

WordPress.com Weboldal. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: