Az ökosminkes

2017 óta foglalkozom sminkeléssel. Egy szakmai workshopon Sándor Zsuzsanna 2012-es Európa-bajnok sminkmestertől tanultam. Később elvégeztem az OKJ 52 815 04 azonosító számú Szépségtanácsadói képzést. Azóta is igyekszem képezni magam és követni az aktuális trendeket, ám a divatnál fontosabbnak tartom a saját szépségünk kihangsúlyozását. Amellett, hogy nagy szenvedélyem a sminkelés, felnőttképzési szervezést tanultam, tréningek és rendezvények szervezésével foglalkozom, és általánosságban véve is igyekszem folyamatosan tanulni és több lábon állni.

Mivel szívemen viselem a környezetünk sorsát, nagyon fontosnak tartom, hogy a szépségápolásban is keressük a környezetbarát alternatívákat. Nagyon örülök annak, hogy e cél fontosságát fogyasztói nyomásra egyre több gyártó is felismeri. A sminkeléshez állatkísérlet-mentes márkák termékeit használom, amelyek sokszor egyúttal vegán készítmények is egyben. Ezeket a termékeket kombinálom tanúsított natúrkozmetikumokkal a szemet gyönyörködtető és tartós végeredmény elérése érdekében. Folyamatosan kísérletezem az ígéretes új környezetbarát márkákkal, amelyek már nemcsak a az összetételükben barátságosabbak, de gyakran a csomagolási hulladékok okozta problémára is hatékony választ találnak.

Ha szeretnél többet megtudni ezekről a termékekről és gyártókról, vagy ha neked is fontos a környezetvédelem, és az állatok érdekeinek figyelembevétele, akkor egy húron pendülünk!

Glinda, az Óz, a csodák csodája című világhíres mese jóságos boszorkánya, aki mellesleg a névrokonom: Óz Galinda, azaz majdnem Ozga Linda. Hát így lett ez az oldal Glinda.